hmmm pekne BMW...uz aj korejčania to kopiruju ako cinania...
pokial to bude dobre, tak je uplne jedno, ci to bude kopia alebo original nie?
mas pravdu len to trosku dost bije do oci...ale nehadam sa, ze KIA spravi dobre auto...ved aj ceed a rio pekne slapu konkurencii po krku...
no bohuzial. ale ak to im nevadi...
tak za toto by mali "padať hlavy" ak im toto teraz prejde,tak tie Csúzy šikmooké už nič nezastaví.. Ctrl C , Ctrl V
este aj plutvicku na streche to ma :-/
tatko - preco?
kubo - tu ma snad uz kazde auto s navi.
treba si len zadať do "fševedúcich Okuliar" BMW 5 mod. F10/11, alebo BMW 7 mod. F01/02 a on Ti napovie.. vyhľadať nezabudni aj s obrázkami...
sry za moj Svojvolný preklad Googles (to goggles sú okuliare)
Budí vcelku dojem honosnej limuzíny, len tá maska je nemoderná(ameriky 50-te roky),priam vulgárna. Celkom by stačila jemnejšia, prepracovanejšia, chromovaná, taká, ktorá sa používa na novej KIA 2012.
Masky sú vôbec problémom dizajnérov. Napr. neproporcionálna, nezmyselná veľkosť na AUDI, alebo hlúpo okopírovaná na Mitsubishi Outlander. Ale chvala bohu, na nových modeloch to už obidve automobilky korigujú.
Design skoro ako 7er, ale kvalita dielov ani zdaleka... holt korea :).. NoKia my friends - never ever.
ano drviva vacsina aut s navi ma presne bmw plutvu na streche :)
Vinco o com prosim ta pises ? O tom odflaknutom podvozku na X1 (Autobild 03 / 2012) Ci azda kelimkovych plastoch ? Ci skor pomalu NAVI s "cibulovou" platformou ?
Ci korejci dostanu od Boschu vacsiu sracku ako BMW ? Bud konkretnejsi. Ked uz si to nacal.
....a náhodou! však je to krásne auto! ja by som ho rada zaparkovala vedla svojho sportage:-)))